top of page

''Careful What You Wish For''


Ας το παραδεχτούμε: δεν είναι όλες οι ταινίες το ίδιο. Πολλές φορές έχει τύχει μία ταινία ή το οτιδήποτε να μην είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την επιλογή μου να δούμε το ''Careful what you wish for'' με τον Nick Jonas και την Isabel Lucas στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και σε σκηνοθεσία της Elizabeth Allen Rosenbaum.

Η υπόθεση λίγο πολύ τετριμμενη: ένας νεαρός που ενθουσιάζεται με τη γυναίκα του αφεντικού του με αποτέλεσμα να αναμειχθεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο που θα του προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Άτεχνη, άνευρη και απλοική γενικά η ταινία. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός και αρκετά ασύμφωνος με το περιεχόμενό της. Οι ηθοποιοί τόσο σεναριακά όσο και σκηνοθετικά περιορίζονται και δε τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν το όποιο υποκριτικό ταλέντο διαθέτουν. Ενδιαφέρον στοιχείο ίσως να μπορεί να θεωρηθεί το απρόσμενο φινάλε με τη τελική έκπληξη στη πλοκή.

Με λίγα λόγια, το ''Careful what you wish for'' το συστήνω μόνο σε όσους επιθυμούν να σκοτώσουν το χρόνο τους άσκοπα αν και πάλι όχι ανεπιφύλακτα.


 RECENT POSTS: 
bottom of page